Beste klant,

Vanaf 10 juni 2017  t/m eind juli zijn wij niet te bereiken via de afslag De Meern i.v.m. een wegafsluiting ter hoogte van Montfoort.

Wél zijn wij te bereiken via de afslag Woerden.

Voor meer informatie neem gerust contact op met ons via 0348-474116


Welkom bij Koelboxhuren.nl

Koelboxhuren.nl is een onderdeel van onze reeds draaiende webshop "koelbox4you.nl". Koelbox4you is dé koelboxen specialist van de Benelux. Een overzichtelijke webshop gecombineerd met een grote showroom zorgt ervoor dat Koelbox4you zich kan onderscheiden van de concurrent.

Door de jaren heen hebben we gemerkt dat er steeds meer vraag is naar de beschikbaarheid van koelboxen voor een korteren periode, zoals bijvoorbeeld een vakantie. Vandaar dat wij ervoor hebben gekozen om koelboxhuren.nl te starten. Met koelboxhuren.nl bieden wij de klant de kans om een grote uitgave uit te sparen wanneer zij bijvoorbeeld op vakantie gaan. Gebruikmakend van de kennis, ervaring en de middelen van Koelbox4you, zijn wij er van overtuigd dat we de klant nu nog beter van dienst kunnen zijn!

Bij koelboxhuren.nl huurt u al een koelbox vanaf 3 dagen! Neem snel een kijkje in ons assortiment en vergelijk de mogelijkheden!

Bekijk de categorie:
Dometic Combicool
Bekijk de categorie:
Waeco Tropicool
Bekijk de categorie:
Waeco Coolfreeze
Bekijk de categorie:
Mobicool
Bekijk de categorie:
Waeco Coolfun
Bekijk de categorie:
Waeco Cool-Ice
Bekijk de categorie:
Waeco Coolpower

Copyright © Koelboxhuren.nl 2017
Designpro.nl | Z-IM.nl
Sitemap